Hygge, hund og grill

Det er skønt at opleve noget og få set en masse ting, når man er på ferie.
Men det er sandelig også hyggeligt bare at  nusse rundt på pladsen, gå til stranden, grille og slappe af.

I år tog vi hunden med. Det gik heldigvis meget bedre en vi havde troet. Så den skal med for eftertiden. Det betød dog, at vi ikke tog på så mange ture, som vi plejer. Til gengæld hyggede vi lidt mere. Den eneste ulempe ved at have hund med, er at der altid skal være en der venter udenfor, når vi handler, eller når vi skal ind og se en attraktion. 


KontaktSnuskebassen
Når man har hund, er man del af et af et stort broderskab. Vi fik mange hyggelige "samtaler" med hundeejere fra de forskellige europæiske lande.Det blev en stor succes, at vi tog hunden med. Pigerne og deres mor elsker den lille hund. Vi har bare altid været bange for, at den ikke kunne klare varmen.
AftenturHundehygge
Det er altid skønt at gå en aftentur. Her er vi nede ved stranden. Hunden nød det lige så meget som os.Vickys favoritplads. Her kunne hun sove og alligevel have det store overblik.
RastepladsFars hund
Hunden skal selvfølgelig luftes og have lov til at snuse lidt rundt på rastepladserne.Som sagt, så elsker pigerne og deres mor hunden. Jeg er jo bare nødt til at finde mig i den.
Grill
I mange år har vi haft en Cadac-grill, men brænderen var, efter meget brug, ved at gå til pga. korrosion. Vi har været meget glade for den. Især wokken og brænderen, som kan bruges som kogeblus. Cadacen som grill er ikke helt god, varmen er meget ujævt fordelt, og den er særdeles besværlig at gøre ren.

Derfor skulle vi ud at investere i en ny grill. Efter store overvejelser, besluttede vi os for at købe en Weber q 120. Den blev vi helt pjattede med. Her fik vi en rigtig grill. Den er ligeså god som en kulgrill, men den er lige så nem at betjene som en gasgrill.Oven i købet så er den meget nem at gøre ren.
Grillhygge
Pladserne var store på campingpladsen, så det var muligt, at have et grill-hjørne bagved campingvognen.
kylling
En god ting ved grillen, var at det var muligt at styre varmen, så vi f.eks. stege kyllingelår.
Grillen
Sidste dag, men vi skal jo spise. Grillen var noget af det sidste, der blev pakket.

Hvad endte så det hele med? Jeg blev nødt til at købe en ny grill til terassen. Jeg fik den største med indbygget lys og elektronisk tænding.  Supergrill
Alting har en ende.......
Efter 14 dejlige dage, skulle vi hjemad igen. Vi ville bruge nogle dage ved Rhinen, så jeg tastede Rüdesheim ind på vores GPS. Den beregnede en rute, og så var det bare med at pakke og gøre klar.
På GPS'en ligger en masse campingpladser, der højst ligger 15 km fra motorvejen.
De kan fåes her: Campingpladser nær motorvejen

Desuden har jeg købt lignende link af Erik Brindt for sølle 35 kr.
De kan fåes her: Brindts campingpladser

Det har vi haft meget glæde af, siden vi fik GPS'en for et par år siden.
Når vi er køretrætte og gerne vil ind, så stopper vi på en rasteplads, og så kigger vi på GPS'en og ser efter campingsymbolerne.
Derefter trykker jeg på dem.
Så spørger maskinen om vi vil derhen.
Jeg trykker: "Ja", og så laver den en rute til den udvalgte plads.
 Det er bare smart.
Køreklar
Vi tog et langt stræk fra Vias Plage. GPS'en ledte os smertefrit gennem Lyon. En ellers meget træls by at komme gennem. Da vi var kommet godt op i det nordlige Frankrig, så vi efter en plads.
Der var flere, men vi valgte 
Camping L'arc en ciel Det betyder regnbuen, som I kan se på billedet, så passede det meget godt.
Det var en fin lille plads, hvor der var pænt og rent. Den er ret ny, så der er ikke så meget bevoksning endnu. Himlen var meget smuk, da vi kom. Hunden var meget glad for, at der var græs. Den rullede sig og løb rundt. Nede sydpå, er der jo ikke meget græs på pladserne.
Lav sol
regnbuenHeste
Næste morgen satte vi kursen mod Rüdesheim igen, hvad vi oplevede der kan i læse i afsnit 3, som I finder ved at klikke på følgende link:  Camping Hindenburgbrügge