Camping Cisano

Campingliv

Ved den skønne og smukke Gardasø, ligger campingpladsen Cisano, sammen med sin mindre aflægger San Vito.

Billedet er fra Gardasøen, hvor der overalt er smukt. Det var i den sydligste del ved byen Pecheira, hvor der løb en stor flod ud i søen.

Det er en plads, der er fuld af liv. Personalet sørger for, at der er fuld fart på. Når sangen "In the summertime" med Mungo Jerry, gjaldede ud af højtalerne, var det for at reklamere for de forskellige aktiviteter. Vi benyttede dog ikke mange af dem undtaget om aftenen, når der var musikunderholdning med forskellige bands eller solister.

Pladserne var ikke så store, men det var muligt at presse bilen ind på parcellen. Til gengæld var det tilladt at grille, hvilket ikke altid er tilfældet på italienske campingpladser, derfor var vi ikke sene til at købe en grill.

Bad- og toiletforholdene var ikke af de bedste. F.eks. skulle man selv medbringe toiletpapir. Desuden skulle hygiejnebind smides i spande udenfor toilettet, hvilket ikke er så lækkert når temperaturen er omkring 30 grader.

Jeg har tidligere skrevet at Cisano ikke har en hjemmeside, men jeg har fået dette link til Cisanos hjemmeside af Jørgen Mørch.

http://www.gardacamp.com/dan/cisano.htm

Camping Cisano
  

Via Peschiera, 48
37011 - Bardolino (VR)
Tel. +39 045 6210184 Fax +39 045 6229059