Lidt om vores familie

Campingliv

Vores familie består af to voksne:

Min kone Anne-Birthe, som er 48 år. Hun arbejder som pædagog i en vuggestue.

Undertegnede, som har leget med knapperne på computeren, Jan som er 53 år, jeg arbejder som lærer på Hedeboskolen i Skagen.

Vi har to børn:

Mette, som er 23 år og Malene, som er 17 år. 

Vi elsker campinglivet. I forårsmånederne tog vi en forsæson på Åbo-camping i Tversted, en lille by, som ligger ca. 30 km. fra Skagen. Det er en god plads med mange faciliteter til både voksne og børn. Desuden er der en god "ånd" på pladsen, der er altid liv, aktivitet og hygge.

I år 2008 valgte vi at have forsæson på Råbjerg Mile Camping, da den ligger tættere på Skagen. Det har vi været glade for. Det er en meget fin plads, som ligger i et meget naturskønt område.

Når Sankt Hans er ovre pakker vi forteltet ned, gør det rent og pakker det ned til næste forsæson. Derefter gør vi vognen klar med en kraftig rengøring. Så luger vi unødvendigt udstyr ud for at lette vognen. Til sidst sætter vi markisen på, det er en markise af mærket Fiamma.

Den nye vogn vi købte var større end den gamle, derfor solgte vi markisen. Vi blev enige om at ofre et solsejl. Et Isabella Sun Blue. Det har vi ikke fortrudt, da det giver mere skygge. Desuden giver det mere "rum" til os.

.

Campinglivet er bare herligt.

Mine dejlige tøser på en italiensk campingplads. Vi elsker Neriabuskene, godt vejr og campingture.

Mette og Malene

Jan og Anne-Birthe ved moster Mies 70 års fødselsdag.


 

2004 Endnu et billede ved en neriabusk. Det er blevet en tradition at tage det billede.

 

Vort nye familiemedlem Vicky i forteltet ude på Åbo i Tversted.

 

Hun er da sød. Vi har fået en pasningsordning med en af mine arbejdskammerater. Vi passer deres hund når de er ude at rejse og de passer vores når vi er af sted. Det fungerer godt. Da vi var på Marina di Venezia var vi flere gange ovre i hundeafdelingen, og vi hørte at mange hunde var blevet syge dernede bl.a. af at drikke vandet. Så vi var glade for at Vicky havde det godt derhjemme. Desuden tror vi at det er for varmt for en sort hund nede i Italien. Men vi savnede hende ind imellem.