SKAGEN ROCK SERVICE

Byens bedste band: Vi er Jens Thomsen: Guitar og sang. Niels Duhn: Keyboard og bas. Hans Boyer: Trommer og Jan Kirkedal Jensen: Guitar og sang.

Jens med akustisk guitar til venstre. Hans bag trommerne. Nielses isse og keyboard i baggrunden bag mine brede skuldre. Vores karismatiske og fantastisk dygtige sanger Jens Thomsen giver den hele armen, mens Hans fumler rundt i baggrunden.
Så spilles der op til dans. Niels ses til højre, hvor han trakterer sit keyboard. Dansen går altid lystigt, når vi slår tonen an og begynder at spille.
SKAGEN ROCKSERVICE I TOPFORM
Der er altid gang i den når vi spiller på Marinestuen, som er byens bedste festlokale.
srs3srs

 www.skagensavis.dk

I skagen har vi fået en rigtig god lokalavis på nettet. Det er: www.skagensavis.dk . Her kan man dagligt læse om stort og småt i lokalområdet. Efterhånden er der mange, der har fundet frem til siden og har stor glæde af den. Det har jeg bl.a.
Webredaktøren er en gammel elev, som var så venlig, at give vort band lidt opmærksomhed og en pæn omtale. Herunder er artiklen, som han skrev. Hvis I vil læse mere lokalstof, så klik på linkene til siden. Artikel på www.skagensavis.dk

10/06-08

09:10:58- af: Hans Chr. Andersen (WebRedaktør) Email - Kategori: Set og Sket

Skagen Rock Service underholder med live musik til fester og events

Jeg havde hørt at et “nyt” lokalt rock band havde set dagens lys, og at de havde det med at øve mandag aften på Hedeboskolen. Sanglokalet på skolen er flyttet siden jeg selv gik der for mere end 25 år siden, så jeg er lidt i tvivl om hvor jeg skal finde dem, men hurtigt står det klart, at det ikke bliver et problem, jeg skal blot gå efter lyden…..

Det er 4 garvede fyre som jeg møder denne mandag aften på skolen. De er i fuld gang med at øve deres repertoire, som hovedsageligt består af klassiske rock numre, både fra det store udland, men også fra gode danske bands, såsom TV2 og Kim Larsen.

Skagen Rock Service består af følgende medlemmer: Jens Thomsen - sang og guitar, Jan Kirkedal Jensen - sang og guitar, Niels Duhn - keyboard og bas og Hans Boyer på trommer.

Den skarpsindige vil nok hurtig opdage, at der i høj grad er tale om gengangere fra det tidligere “Still Alive” band. Jens Thomsen forklarer, at medlemmerne i det tidligere band, var uenige om hvor meget der skulle spilles live, og derfor valgte man - i al venskabelighed at skilles.

Skagen Rock Service, har således valgt, at det ikke er værtshuse, man ønsker at spille på. Der i mod henvender man sig til private fester eller forenings fester.

Skulle du således få brug for underholdning til din fest, så ring til Skagen Rock Service på tlf. 98 44 38 28, men husk at sikre dig at du har et stort dansgulv, for der bliver brug for det !

Foto: HCA


srssrs2
srs3srs4

Musik er en stor del af vores liv, jeg har bl.a. spillet  i Skagen Harmonikaklub. Jeg har været guitarist og bassist i Aalbæk sjøw, Danmarks nordligste revy.

Desuden har jeg spillet i Still Alive.

STILL ALIVE