Fra Pinse til Sankt Hans

 

Det blev et travlt forår. Jeg skulle have eksamen med 9. klasse. Mette blev student. Der var en del festivitas i forbindelse med vores arbejde, så vi måtte springe en del weekender over, eller det blev sådan at vi kun kunne være der enkelte dage. Derfor har jeg ikke skrevet om den sidste del af foråret. Men der kommer lidt nu. Vi var henne ved Joan og Flemming og få Irsk kaffe med skotsk whisky. Det var hyggeligt. Der blev som altid diskuteret ferieplaner. De skal til Kroatien igen. Vi skal en tur til Frankrig. Først ned til Middelhavet, derefter til Paris på vejen hjem. Vi glæder os meget.

Her pakkes forteltet ned. Det er et stort arbejde, men man skal jo passe på sine ting.

Alle kanter skal vaskes af, da de er meget beskidte af jord og pollen. Forteltet skal ikke på før til påske næste år. Til gengæld har vi købt et solsejl. Sun Blue fra Isabella.

Her får Mette huen. Det var et stort øjeblik, hvor jeg ikke vil skjule, at jeg kneb en lille tåre.

Udenfor. Stor lettelse. Nu er det ovre. Champagnen åbnes og Mette kan endelig slappe af ovenpå en hård læseferie. Resultatet blev godt.

Her pakkes gaver ud.

Det stolte øjeblik, hvor eksamensbeviset udleveres.

Årets sødeste student

Så skal der festes. Vejret var med os, så vi kunne bruge vores have og terrasse. Det som er i flaskerne er spumante, som vi købte sidste sommer i Italien med henblik på denne fest.

De yngste sad i sofaen indenfor, da de ikke skulle sidde så længe som vi andre.

Du unge sad ved spisebordet.....

og de "gamle" sad på terrassen..

Festen er slut. Der er ryddet op, og hunden får et godnatkys.